RİZE / ARDEŞEN - Alparslan Ortaokulu

Haz

Okulumuz Tiyatro topluluğu öğrencileri, Sokak çocuklarını konu alan İsimsizler Tiyatro oyununu okulumuz öğrencilerine ve velilere gösteri yapıldı.

Oyuncular:

Asel BUÇAN

Azra Nisa VARELCİ

Belinay BAYRAK

Elif Nur GÜRGEN

Melikşah KAHYA

Merve Yağmur KALE

Nehir SANCAR

Yağmur DEMİROĞLU

Işık ve ses

Meryem ÇEBİ

Fatma Nur AYTEMİZ

Afiş Tasarım

Regaip BADOĞLU

Haz

May

Alparslan ortaokulu rehberlik servisi tarafından,  LGS öğrencilerinin tercih etmek istediği okulları gezi planı ile öğrencilerin tercih sürecindeki oluşabilecek düşüncelerine şimdiden cevap bulmalarını sağlamak ve oryantasyon sürecinde okula özsel yabancılık oluşmaması için, yapılan görüşmelerde öğrencilerin tercih etmek istediği liselere öğrenciler gruplara ayrılarak Rizede bulunan  "TOBB fen Lisesi", "Sosyal Bilimler Lisesi", "Fatih Anadolu Lisesi" ve " Şehit Erhan Dural Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi" ne okul tanıtım gezileri yapılmıştır. Gezi esnasında misafir perverliklerinden dolayı okul personellerine, Organizede, müdür yardımcısı Nurullah GÖRÜCÜ, Bilişim Teknolojileri Öğretmeni, Semih Serdar BIYIK, Psikolojik Danışman ve Rehber Öğretmenleri, Gizem KUYUMCU ve Selim ASLAN'a ve Alparslan Ortaokulu idare ve ailesine, ulaşımımızı büyük bir hassasiyetle sağlayan serviş şoförlerimize teşekkür ederiz.

May

Alparslan ortaokulu rehberlik servisi tarafından,  LGS öğrencilerinin tercih etmek istediği okulları gezi planı ile öğrencilerin tercih sürecindeki oluşabilecek düşüncelerine şimdiden cevap bulmalarını sağlamak ve oryantasyon sürecinde okula özsel yabancılık oluşmaması için, yapılan görüşmelerde öğrencilerin tercih etmek istediği liselere öğrenciler gruplara ayrılarak Ardeşen'deki "Fırtına Vadisi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi", "Lokman Hekim Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi" ve "Ardeşen Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi" ne okul tanıtım gezileri yapılmıştır. Gezi esnasında misafir perverliklerinden dolayı okul personellerine teşekkürü borç biliriz.